Bel: 06-30404865

Over Fastjob

Het ontstaan

FASTJOB is in 2013 opgericht na jarenlang zelf ervaring te hebben opgedaan in de transportwereld. FASTJOB is opgericht in ‘t Goy, een dorp in de gemeente Houten. Wij richtens ons op het vervoeren van goederen. Wij zijn met name gespecialiseerd in het aanleveren, sorteren en transporteren van bloemen naar bloemenwinkels op niveau in de gehele Benelux. U kunt ons ook inzetten voor het transporteren van stukgoed voor bijvoorbeeld webshops, kledingwinkels en de bouw.

Op dit moment

Tot op heden is FASTJOB een dynamische en relatief jonge onderneming. Wij richten ons nadrukkelijk op de wensen van de klant. Zoals u al ziet in de naam, zijn wij snel inzetbaar. Als gevolg van het meedenken met de klanten en het waarborgen van de kwaliteit is er altijd weer tevredenheid bij beide partijen.

Eén van onze specialiteiten is het aanleveren, sorteren en transporteren van bloemen naar bloemenwinkels op niveau in de gehele Benelux. Daarnaast transporteren wij ook kleding en stukgoed. We werken met een compact systeem en zeer korte lijntjes waardoor de zendingen zorgvuldig, correct en snel worden bezorgd.

Wij denken altijd creatief mee met onze klanten. Door de wensen van klanten goed te begrijpen kunnen wij de kwaliteit waarborgen en is er altijd tevredenheid bij beide partijen.

Duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk om duurzaam te werk te gaan. Om die reden rijden al onze werknemers in een jong wagenpark. Alle voertuigen voldoen aan de actuele en strenge milieu-eisen op het gebied van CO2-uitstoot. De distributiecentra zijn bovendien voorzien van zonnepanelen, op deze manier kunnen wij elektriciteit krijgen uit zonne-energie.

Value added services

Voor onze klanten doen wij alles en daarmee is de servicestandaard bij ons uitstekend. We garanderen een snelle levering door de distributiecentra door het hele land. Door de kundige werknemers hoeft u niet aanwezig te zijn bij de levering van de goederen. Wij zorgen ervoor dat het op tijd in de winkel ligt. 

Distributiecentra

Wij zijn een sterk team en samen zorgen wij ervoor dat het leveren van alle goederen betrouwbaar, accuraat en correct wordt uitgevoerd.