Bel: 06-30404865

Diensten

 

Bloemen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleveren, sorteren en transporteren van bloemen naar bloemenwinkels op niveau in de gehele Benelux. 's Nachts worden de bloemen opgehaald op de veilingen van de diverse Flora's. Hierna wordt dit gebracht naar vier eigen distributiecentra verdeeld over het land. Door de verschillende distributiecentra is de afstand korter naar de klanten. Hierdoor verzekeren wij een snelle levering in de ochtend. Wij garanderen u dat de producten goed geconditioneerd zijn om de kwaliteit te waarborgen.

Stukgoed

Voor het vervoeren van stukgoed kunnen wij samen de ultieme logistieke oplossing vinden. Wij vervoeren onder andere voor webshops, kledingwinkels en de bouw. Wij garanderen u dat uw stukgoed nauwkeurig wordt vervoerd. Wij zorgen voor een vroege levering waarbij uw personeel niet aanwezig hoeft te zijn door onze betrokken en kundige medewerkers.

Koeriersdienst

Ook voor goederen die binnen een korte tijd afgeleverd moeten worden kunt u bij ons terecht. Wij beschikken altijd over voldoende wagens en werknemers. Daarnaast ligt ons wagenpark centraal in Utrecht waardoor we snel producten kunnen halen en bezorgen. Wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een koerier beschikbaar is om uw zending op te halen en af te leveren. Binnen 60 minuten na de eerste melding halen wij de zending bij u op. Binnen twee uur na de bevestiging van de opdracht kunnen uw goederen worden geleverd.

Autoverhuur

Op zoek naar vervoer voor vakantie, naar Schiphol of voor iets anders? Bij ons kunt u auto’s en bussen huren met of zonder chauffeur. Lees hier meer over onder het kopje 'Job Verhuur'.